EVENTS

Kommende events hos Delegate og vores samarbejdspartnere

 

SEMINAR: Kunde 360 - fra bunker af data til konkret handling

13. november i Virum og 15. november i Århus

 

Har I også bunker af data? Kunne I også være bedre til at udnytte den data? Og vil I gerne have indblik i, hvordan I går fra bunker af data til kundevendt handling?

 

På formiddagsseminaret Kunde 360 kommer vi rundt om løsninger på problematikken med data, der ikke er andet end data og som ikke giver reel værdi i forretningen.

 

Læs mere og tilmeld 

SEMINAR: kunstig intelligens i forretningen

 3. december i Virum og 4. december i Århus

 

 

Overvejer I at bruge kunstig intelligens til at effektivisere jeres forretning... men er I usikre på, hvordan I kommer bedst i gang? 

 

På formiddagsseminaret "Kunstig intelligens i forretningen" kommer vi godt rundt om emnet, når vores Principal AI Specialist Erik David Johnson inspirerer til, hvordan I med fordel kan tage de første skridt mod implementering af AI-drevne løsninger. Det handler om at finde de steder i jeres forretning, hvor AI kan gøre en forskel, sikre jeres datagrundlag og afprøve nogle hypoteser.

 

Læs mere og tilmeld

SEMINAR: Ignite morgenbriefing

Aalborg 7. december 

 

Deltag i morgenbriefingen i Aalborg, og få vores bud på, hvordan nyhederne fra Ignite vil blive krystalliseret ud i Microsoft applikationerne og mere vigtigt, hvordan det kan skabe værdi for din forretning. 

 

Fokus vil være på applikationerne i Office 365.

 

LÆS MERE OG TILMELD

WORkshop: Kom godt i gang med chatbots

Aalborg 11. december

 

Vil du prøve at sætte en chatbot op, og efterfølgende låne den med hjem i 14 dage?

 

"Kom godt i gang med chatbots" er workshoppen, hvor vi bliver praktiske og sammen sætter gang i jeres måske første chatbot. Du skal medbringe din PC og forberede indholdet til din chatbot inden du kommer til workshoppen. Tilgengæld ved vi, at du kan gå fra workshoppen med en funktionel chatbot, og afprøve jeres bedste eller skøreste chatbot idé!

 

LÆS MERE OG TILMELD