CONNECTED FIELD SERVICE

Formiddagsseminar i Lyngby & Århus

FORMIDDAGSSEMINAR VED DELEGATE & PROJECTUM 

 

Skal I have bedre styr på oprettelse af arbejdsordre og bedre styring af kompetencer, værktøj og materialer? Eller hvordan lyder det med fuldt overblik over planlægning og servicehistorik… og så oven i købet mobiladgang til kundeopgaver, ruteplanlægning og dokumentation?
 

Det er præcis hvad du får med Dynamics 365 til Field Service. Tilføj IoT og giv jer selv en robust og fremtidssikret Connected Field Service løsning!
 

Med Connected Field Service kan du få styring og overblik over hele serviceprocessen og komme problemerne i forkøbet. PSA og Power BI er ekstra elementer i Dynamics 365, der kan fuldende jeres løsning, og sikre rapportering og integreret samarbejde med jeres projektorganisation.

 

På formiddagsseminaret kommer vi hele vejen rundt, så du får det fulde indblik I hvordan og hvorfor, I bør optimere jeres serviceorganisation.

 

TILMELD

HVOR & HVORNÅR?
 

Tilmeld dig seminaret og bliv klogere på forretningsfordelene og hvad Connected Field Service egentlig er.

 

LYNGBY: Torsdag den 25. januar fra kl. 8.30-11.30 hos Microsoft, Kanalvej 7, 2800 Kongens Lyngby

 

ÅRHUS: Torsdag den 1. februar fra 8.30-11.30 på Scandic Århus Vest, Rytoften 3, 8210 Århus

 

Vi ved, det er tideligt, men vi ved også, at du gerne vil tilbage til arbejdet. Vi har morgenmad klar fra 8.00, så kan du forhåbentlig nå uden om den værste morgentrafik! 

 

TILMELD DIG NU